Proffs på vattenbehandling i Skandinavien

Tjänster för effektiv och trygg vattenrening

Investera i en helhetslösning för säker drift av din vattenbehandling. Du får vägledning och råd baserat på vår samlade kunskap och erfarenhet inom branschen. Vi servar, uppgraderar och installerar vattenrening för industri, offentlig sektor samt för konsument.

Om- och nybyggnation av vattenbehandling

Har du behov av en ny anläggning för vattenrening eller behöver förbättra en befintlig? Med oss behöver du inte uppfinna hjulet själv, vi har lång erfarenhet och stor kompetens kring att både installera och bygga om vattenanläggningar samt att hålla i hela projektet. Det blir både tidssparande och mer lönsamt att anlita oss som är experter inom området för vattenhantering.

Från vattenanalys till projektledning 

Vi kommer gärna ut till verksamheten för att identifiera dina behov. Det kan vara att investera i en helt ny anläggning, förbättra den befintliga genom att ta fram reservdelar eller byta filtermedia. Du kan även beställa vattenanalys av oss för att se om ditt vatten håller rätt kvalitet samt skriva serviceavtal.

Kontakta oss för konsultation

Mer hållbar med rätt vattenteknik

Industrin står idag för den största delen av Sveriges vattenförbrukning. Vatten har setts tidigare som en oändlig resurs och 2018 när det var värmebölja var det av stor vikt att ha en plan för att minska vattenmängden. Genom att välja rätt vattenanläggning, rätt filter och rätt kunskap kan du göra mycket för att bidra till att minska förbrukningen av vatten. På så vis kan du ta ett ytterligare steg till att bli en mer hållbar verksamhet. 

Lösningar för processvatten

Att producera till exempel mat och dryck kräver stor åtgång på vatten som för bland annat uppvärmning, nedkylning, ånga och tvätt. Vi ger dig smarta lösningar för processvatten som minimerar vattenåtgång som är kemikaliefria. 

Kontakta oss för konsultation

Tack för din beställning av vattenanalys!

Vi har skickat en orderbekräftelse till den e-post du angav. Kolla gärna i mappen för skräppost om du inte hittar bekräftelsen. Kontakta oss om du inte fått någon bekräftelse så hjälper vi dig.

Inom kort kommer vi skicka hem analysboxen till den adress du angav i beställningen där du får instruktioner hur du går tillväga.

Denna hemsida använder cookies för att kunna erbjuda bästa tänkbara upplevelse. Läs mer i vår integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.