Proffs på vattenbehandling i Skandinavien

Regelbunden service av proffs

Teckna ett serviceavtal med oss för återkommande service och underhåll. Ett serviceavtal är ett tryggt sätt att hålla din anläggning frisk på och minskar dessutom uppkomsten av onödiga driftsstopp. Vi anpassar våra avtal efter dina behov och önskemål. 

Teckna ett förmånligt serviceavtal med oss!

Våra serviceavtal är förmånliga och ger många fördelar. Din vattenanläggning får de bästa förutsättningarna för att öka livslängden. Genom att ha återkommande service blir det också mindre reparationer och driftsstörningar och dessutom blir du prioriterad om något skulle hända. Vi besitter även ett eget stort reservdelslager från olika leverantörer för att säkerställa samt minimera driftstopp.

Tvätt av Omvänd osmos

Vi på Water treatment Group har lång erfarenhet och kunskap kring att serva och ta hand om vattenanläggningar.

  • Vi utför service i hela Skandinavien.
  • Vi ser till att ha god kontakt med våra leverantörer och väljer de bästa på marknaden.
  • Vi arbetar med många olika typer av vattenfilterering som till exempel total avsaltning, Omvänd osmos Ultrafiltrering nanofiltrering, UV desinfektion, järn- och manganfilter, sandfilter, samt EDI:er,.

Kontakta oss för ett besök

Tack för din beställning av vattenanalys!

Vi har skickat en orderbekräftelse till den e-post du angav. Kolla gärna i mappen för skräppost om du inte hittar bekräftelsen. Kontakta oss om du inte fått någon bekräftelse så hjälper vi dig.

Inom kort kommer vi skicka hem analysboxen till den adress du angav i beställningen där du får instruktioner hur du går tillväga.

Denna hemsida använder cookies för att kunna erbjuda bästa tänkbara upplevelse. Läs mer i vår integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.