Proffs på vattenbehandling i Skandinavien

Proffs på vattenbehandling för rent vatten

Vårt team har 50 års samlad kunskap inom vattenrening och vattenanläggningar. Vår målsättning är att du ska få de bästa lösningarna på marknaden, en hög och personlig service samt rådgivning för att optimera ett rent vatten.

Hållbart med vattenrening

Ungefär 70 % av jordens yta är täckt av vatten. Vatten är en nödvändighet för att liv ska kunna finnas. Förutom vårt egna behov av vatten används det till att rena olika produkter och processer. Ett sterilt vatten är avgörande för att ha rena verktyg under till exempel en operation, rätt vattenbehandling kan höja smaken på en dryck och vi kan spara på miljön och grundvattnet genom att återanvända det.

Hög vattenkvalitet och bästa lösningarna

Vi på Water Treatment Group brinner för att du ska få bästa lösningarna och servicen för att erhålla en hög vattenkvalitet från råvatten till ultra sterilt vatten. Våra kunder är offentliga förvaltningar, kommunala vattenverk, små och stora företag från bland annat trä- , textil- och bryggeribranschen. Vi förser även privatpersoner med vattenfilter för bästa dricksvattnet.

Säkert och tryggt med WTG

Av oss kan du få rådgivning, service och underhåll, vi utför installationer, vattenanalys samt du kan beställa reservdelar och filter till din anläggning.  Vår mission är att förse Skandinavien med de bästa lösningarna för hög kvalitet på vattnet. Du som kund ska kunna känna dig trygg med oss som leverantör genom att vi har  stor kunskap och lång erfarenhet inom vattenbehandling. 

Kontakta oss för konsultation

Lediga jobb

I takt med att vår verksamhet växer behöver vi fler kompetenta medarbetare. Söker du eller känner någon som letar ny tjänst? Hör av dig till oss. Som medarbetare hos på Water Treatment Group blir du väl omhändertagen. Vi har en hög arbetsmoral samtidigt som vi också jobbar för en god arbetsglädje och teamkänsla.

Kontakta oss med din ansökan

Om WTG vattenrening vattenteknik industri
Tack för din beställning av vattenanalys!

Vi har skickat en orderbekräftelse till den e-post du angav. Kolla gärna i mappen för skräppost om du inte hittar bekräftelsen. Kontakta oss om du inte fått någon bekräftelse så hjälper vi dig.

Inom kort kommer vi skicka hem analysboxen till den adress du angav i beställningen där du får instruktioner hur du går tillväga.

Denna hemsida använder cookies för att kunna erbjuda bästa tänkbara upplevelse. Läs mer i vår integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.